NAJAM PROSTORA

Dunavski raj

Najam prostora

Organizacija proslava

ROĐENDANI ZA DJECU
Organiziramo proslavu dječjih rođendana na otvorenom, u prirodnom ambijentu i svježem zraku. Spremni smo na kompromis i dogovor oko izbora varijanti slavljenja rođendana, te trajanja rođendana. Ovisno o Važim željama u program može biti uključen animator, veseli klaun, zabavni tobogan i jahanje na ponijima ili velikim konjima. Dok se djeca igraju i roditelji mogu provesti ugodne trenutke u njihovoj blizini.
Napomena: Ako nema animatora Vaš zadatak je organizirati i nadgledati djecu! Za detaljnije informacije o ponudi slobodno nas kontaktirajte!


TEMATSKE PROSLAVE

Za Vas organiziramo tematske proslave (rožtilji, rođendani, momačke i djevojačke…) na mirnom i otvorenom prostoru u prirodnom ambijentu. Za sve već navedene proslave i različita prigodna druženja i okupljanja osim zakupa i organizacije, nudimo i mogućnost samo zakupa prostora.

Teambuilding

Team building posebna je kombinacija programa čiji je cilj povećanje produktivnosti i učinkovitosti tvrtke uz pomoć zadovoljnijih, otvorenijih i obučenijih zaposlenika. Riječ je o korisnim igrama za odrasle u kojima su timski način razmišljanja, odlučnost i brza reakcija ključ za pobjedu – baš kao i u poslu.

Zamišljen prije nekoliko desetaka godina u sklopu poslovne komunikacije i poslovnog obrazovanja, ovaj se program razvio u nužno i djelotvorno sredstvo za unapređivanje komunikacije u radnoj sredini. S obzirom na to da sva recentna istraživanja dokazuju neposrednu vezu uspješnosti komunikacije i djelotvornosti tvrtke, kvalitetna se komunikacija nameće kao bitan preduvjet uspješnog poslovanja.

Team buildingom postiže se: viša razina komunikacije i interakcije među zaposlenicima u poduzeću, uspješna asimilacija novih zaposlenika u postojeće radne timove, razvijanje timskog duha u radnoj sredini, jačanje samopouzdanja i razvijanje samoinicijative, oslobađanje od stresa kroz fizičku aktivnost i uzbuđenje, druženje, rekreacija i zabava, stvaranje osjećaja zajedništva i pripadnosti grupi.

Posebnu pažnju posvećujemo svakom klijentu i njegovim specifičnim potrebama i ciljevima kako bi isti doista bili i ostvareni.

Pratite nas

S Vama dijelimo naše nezaboravne trenutke.

Enjoy Amazing Tours Around Paris With A Great Team Of Expert Guides.